Wekelijkse Top 40

Bureau Jaderland is in 2018 actiever dan voorheen. En dan met name voor wat betreft de Jaderlandse Top 40 lijsten. Zowel met terugwerkende kracht als in de tegenwoordige tijd zijn er onlangs veel nieuwe lijsten verschenen.

In de 2e helft van het vorige decennium was de Stichting Jaderland, zoals het toen nog heette, niet zo actief. Toch bestaan er wel degelijk Jaderlandse Top 40’s van deze periode. En daar zijn we trots op. De lijsten zijn in 2018 opgesteld. We zijn teruggegaan naar de archieven en hebben uit kunnen vinden wat er in die tijd allemaal speelde op muziekgebied in Jaderland. En zo hebben we weer aansluiting gevonden met het tweede decennium en is er geen blinde vlek meer in de rijke historie van Jaderlandse Muzieklijsten. 

In het huidige decennium verschenen er al wel af en toe Jaderlandse Top 40 lijsten, maar niet zo veel als in het begin. Meestal maar 1 of enkelen per jaar. Daarin is nu verandering gekomen. Sinds een aantal weken verschijnt de lijst weer wekelijks. De intentie is om dat heel lang vol te blijven houden maar we beloven niets. We doen ons best. Bekijk de actuele lijst.

Natuurlijk verschijnt er van iedere Top 40 lijst, ook de oudere, een Spotify afspeellijst. En van een enkele is ook een YouTube afspeellijst.

Op de planning van 2018 staat ook een nieuwe Album Top 500, en natuurlijk ook een nieuwe Top 5000 Aller Tijden lijst aan het einde van het jaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *