Album Top 500 en buttons

De Jaderlandse Album Top 500 Aller Tijden 2018 versie 2.3 is op 19 augustus 2018 uitgebracht. Het is de derde Jaderlandse Album Aller Tijden lijst en voor de tweede keer is dit een Top 500. Er zijn een aantal interessante verschuivingen, veel nieuwe binnenkomers en … een nieuwe nummer 1.

Verder is de homepage aangepast. Onderaan de homepage hebben we namelijk een paar handige buttons toegevoegd die je direct naar de actuele Top 40, Top 5000 of Album lijst brengen. Of naar de betreffende Spotify afspeellijst.

Ook hebben we buttons toegevoegd bovenaan iedere recente Top 40, zodat je makkelijk kunt navigeren naar de vorige of volgende lijst en natuurlijk naar de betreffende Spotify afspeellijst.

Omdat er iedere week een nieuwe lijst uitkomt die ook bewaard blijft, heeft het niet zoveel zin om zo’n lijst Spotify-gewijs te ‘volgen’. Daarom hebben we een Spotify afspeellijst gemaakt die wel iedere week wijzigt en daarom zinnig is om te volgen, namelijk de JADERLANDSE TOP 40 van deze week. Ik zou zeggen: volg hem!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *